Imatge de l'estand al Festivic

Vam estar presents al Festivic

Per a la campanya “Joguina viva”, l’organització del Festivic ens ha cedit un estand en el que recolliem joguines.

Van ser vuit dies molt intensos: a l’estand recolliem joguines; donavem informació sobre la nostra tasca, sobre consum responsable i, sobre regals no sexistes(que ens havia proporcionat el Punt Dona de Vic); teniem alguns jocs que van ser la delícia de petits i grans, com el solitari, els trencaclosques de filferro, algún laberint… i els més petits ens van dibuixar la seva joguna preferida.

El dia 28 vam fer l’acte oficial de la campanya de recollida de joguines “Joguina viva”, on vam comptar amb la presència d’alguns regidors de l’Ajuntament de Vic, com Joan López, així com la participació activa dels fills de Nandú Juvany, Àlex Crivillé i Pep Poblet.

Encara no hem fet el recompte de les joguines que ens vau fer arribar entre tots, però si que us podem dir que vam omplir dos baúls i el tercer estava força ple. Hi havia joguines de tot tipus: noves i usades, peluixos, pilotes, jocs de taula, bicis, motos, trencaclosques, contes, VHS, jocs de cosntrucció… i alguna sorpresa embolicada. Moltes gràcies a tots.

Hi ha molta gent a la que volem agrair la seva col·laboració, sense la qual ens hagués estat difícil portar a bon port aquesta campanya, però sobretot volem agrair la col·laboració de les voluntàries del VA! Vic Acció: la Laia, la Miriam, l’Eva, la Mercè i la Jordina, la col·laboració de la Maria que va arribar del cel, la possibilitat que ens va donar en Gregori Vizcaino de estar presents al Festivic i sobretot de la Cris i la Berta, que sempre estan a punt per donar-nos un cop de mà… o, si fes falta, la mà sencera.