Imatge de complement

Gràcies Tomàs, gràcies Alícia…

I gràcies a tots els nens, nenes, pares i mares que ens heu fet arribar les vostres joguines durant aquesta edició del Festivic, els que vau col·laborar desde Vilanova i els que ens aneu trucant perquè us les recollim.
En Tomàs i l’Alícia van arribar un dia a última hora al Festivic, amb aquestes caixes que van decorar ells mateixos i interessant-se pel què en feiem d’aquestes joguines i on anaven a parar.
A més, ens van explicar que les joguines que hi havia dins les caixes no era que ja no les fessin servir, sinó que havien decidit donar joguines i havien escollit les més boniques que tenien; un gest que valorem encara més perquè tots sabem com ens costa desprendre’ns de coses i sobretot de coses que encara utilitzem.
Es deien Tomas i Alícia però la història és molt similar a la del mols altres nens i nens que ens heu portat les vostres joguines: en Marc, la Júlia, l’Ona, en Jordi, la Mar, la Núria, en Pau…
Segur que la satisfacció que sentiu tots quan col·laboreu amb nosaltres és directament proporcional al valor que tenen per els vostres fills i filles les joguines que doneu. I estigueu segurs que és el valor que els donaran els nens i nenes que les rebin.
Moltíssimes gràcies a tots.