Campanya de col·laboració amb Fundació Banc dels Aliments – Osona.

Avui hem presentat la nova campanya d’entrega de joguines, fruit de la col·laboració amb la Fundació Banc dels aliments – Osona, que portarem a terme durant la segona quinzena del mes de maig.

Comptant que des de la Fundació Banc dels aliments tenen indentificades les famílies amb desaventatge social i aprofintant la seva logística per a fer l’entrega, vam plantejar la possibilitat de retornar a la ciutat les joguines que rebiem d’entitats, associacions i particulars en les diferents campanyes de recollida de joguines.

Les joguines que s’entregaràn provenen doncs, de la campanya de nadal 2015-2016, de la setmana de solidaritat de l’escola Andersen de Vic i de restes d’estocs de campanyes anteriors.

Unes 750 famílies reben aliments dos cops al mes i en les properes visites al Rebost dels aliments, rebran també una joguina . Això es tradueix en aproximadament 860 nens i nenes de fins a 12 anys. La nostra intenció és proporcionar una joguina per a cadascun d’aquests infants, dos cops a l’any (abans de les vacances de l’estiu i de les festes de Nadal).

Per a fer l’entrega de joguines comptarem amb un membre de l’associació i un voluntàri del Club Social El Pedrís.